Logo:

Site-navigatie:

Hoofdtekst:

Even voorstellen

Mijn naam is Somaya. Samen met mijn man en twee dochters wonen wij sinds 2007 in de wijk "de Bras" te Ypenburg. Daarnaast maken twee jongens uit een vorig huwelijk bijna ieder weekend deel uit van het gezin.

Na de geboorte van onze oudste dochter heb ik nog ruim 4 jaar fulltime gewerkt bij een van de grootste verzekeringsmaatschappij van Nederland. Als optie voor de naschoolse opvang heb ik gekozen voor een gastouder wat prima heeft gewerkt.

Toen onze tweede dochter zich aankondigde werd het combineren met een fulltime functie iets moeilijker en besluit mijn kantoorbaan na 16 jaar op te geven. Mijn wens om met kinderen te werken heb ik in een oriŽntatiefase in de praktijk gebracht door op een peuterspeelzaal (als vrijwilliger) te werken. Redelijk snel merk ik dat daar mijn hart ligt. Het antwoord heeft niet lang op zich laten wachten en het gevolg is de lancering van "Gastouderopvang Lily".

Sinds december 2007 ben ik als gastouder in functie en nog steeds geeft het een enorm gevoel van voldoening. Het vertrouwen van de ouders voor het feit dat je voor hun kind mag zorgen, maar voornamelijk dat de kinderen zich veilig voelen, prettig en vertrouwd raken is een mooie ervaring.

Mijn grootste hobby is koken en probeer ook allerlei gerechten uit. In mijn vrije tijd sta ik graag in de keuken en laat me ook graag assisteren door mijn dochters. Als het even kan, dan lees ik graag uit de doktersboeken of even gauw hardlopen in de nabije bosrijke omgeving.

Wij wonen in een rustig, kindvriendelijk en landelijk gebied met veel speeltuinen, allemaal op loopafstand. Voldoende ruimte is er zowel in de voor- en achtertuin om te kunnen spelen. Bij mooi weer zijn er ook genoeg gebieden om te gaan wandelen en te picknicken.